Rock  *  Pop  *  Folk  *  Country  *  Jazz  *  Blues  *  Bluegrass  *  Metal  *  Vážná hudba

Filtry

nástroje

Kytara (1)

Stranglers


The Stranglers - Golden Brown

The Stranglers (Z Wikipedie, otevřené encyklopedie)
 

The Stranglers jsou anglická punkrocková skupina, založená 11. září 1974 ve městě Guildford v Surrey. Jejich původní název byl The Guildford Stranglers a jejich vzory sa stali Ramones. Byli jedna z mála punkových kapel se specifickým zvukem kláves. Po skončení punkrockové éry se přeorientovali na new wave, pub rock a později na post-punk.

 

The Stranglers vydali 16 studiových album, z toho nejnovější Suite XVI vydali roku 2006.


Členové

 

* Jet Black (pravým jménem Brian Duffy): bicí (1974-)
* Hugh Cornwell: kytara, zpěv (1974 - 1990)
* Jean-Jacques Burnel: basová kytara, zpěv (1974-)
* Dave Greenfield: klávesy, zpěv (1975-)
* Hans Warmling: kytara, klávesy, zpěv (1974 - 1975)
* John Ellis: kytara, vokály (1990 - 2000)
* Paul Roberts: (1990 - 2006)
* Baz Warne: kytara, vokály (2000-)

 

Diskografie

 

* Rattus Norvegicus (1977)
* No More Heroes (1977)
* Black and White (1978)
* The Raven (1979)
* The Gospel According to The Meninblack (1981)
* La Folie (1981)
* Feline (1982)
* Aural Sculpture (1984)
* Dreamtime (1986)
* 10 (1990)
* Stranglers In the Night (1992)
* About Time (1995)
* Written in Red (1997)
* Coup de Grace (1998)
* Norfolk Coast (2004)
* Suite XVI (2006)

 

Stranglers - noty, akordy, texty písní, taby

noty na klavír, noty na zpěv, akordy na kytaru, akordy na ukulele, noty na ukulele, noty na akordeon, noty tahací harmoniku, noty na altsaxofon, noty na banjo, noty na baskytaru, noty na Bb nástroje, noty na C nástroje, noty na Eb nástroje, noty na bicí nástroje, noty na cello, noty na čtyřruční klavír, noty na foukací harmoniku, noty na harfu, noty na harmoniku, noty na housle, noty na keyboard, noty na klarinet, noty na kytaru, noty na lesní roh, noty na pozoun, noty na trombón, noty na příčnou flétnu, noty na saxofon, noty na tenorsaxofon, noty na trubku, noty na varhany, noty na violu, noty na zobcovou flétnu, taby na banjo, taby na baskytaru, taby na kytaru, texty písní, noty na dobro, noty havajskou kytaru, noty na steel kytaru, noty na mandolínu, noty na kontrabas, taby na dobro, taby havajskou kytaru, taby na steel kytaru, taby na mandolínu, škola hry na kytaru, škola hry na klavír, škola hry na zobcovou flétnu, škola hry na příčnou flétnu, škola hry na fagot, škola hry na mandolínu, škola hry na banjo, škola hry na baskytaru, škola hry na saxofon, škola hry na ukulele, škola hry na pozoun, škola hry na bicí nástroje, noty na dudy, škola hry na dudy, škola hry na kontrabas, škola hry na varhany, noty na nástroje basového klíče

song
Stranglers (Get A) Grip (On Yourself) akordy noty tab text,
Stranglers 5 Minutes akordy noty tab text,
Stranglers Always The Sun akordy noty tab text,
Stranglers Duchess akordy noty tab text,
Stranglers European Female akordy noty tab text,
Stranglers Golden Brown akordy noty tab text,
Stranglers Hanging Around akordy noty tab text,
Stranglers Let Me Down Easy akordy noty tab text,
Stranglers Midnight Summer Dream akordy noty tab text,
Stranglers Nice 'N' Sleazy akordy noty tab text,
Stranglers No Mercy akordy noty tab text,
Stranglers No More Heroes akordy noty tab text,
Stranglers Norfolk Coast akordy noty tab text,
Stranglers Nuclear Device akordy noty tab text,
Stranglers Peaches akordy noty tab text,
Stranglers Skin Deep akordy noty tab text,
Stranglers Something Better Change akordy noty tab text,
Stranglers Strange Little Girl akordy noty tab text,
Stranglers Walk On By akordy noty tab text,