NAVRCHOLU.cz

 

Staňte se našim fanouškem na Facebooku

Rod Stewart - noty, taby, akordy

 

Vyhledat podle

Název:
Skladové číslo:
Hledat v popisu:
 
 

Rod Stewart: Storyteller 1964-90 (noty na klavír, zpěv, akordy na kytaru)

Cena:  632 Kč
Noty na klavír, zpěv, akordy na kytaru.   Angel Baby Jane Country Comfort Crazy About Her Cut Across, Shorty Da Ya Think I'm …
 

Rod Stewart: Selections From The Great American Songbook (noty, akordy, texty, klavír, kytara, zpěv)

Cena:  498 Kč
Klavír, zpěv & kytara (akordové boxy)   As Time Goes By Crazy She Calls Me Don't Get Around Much Anymore For All We Know I'm In The Mood For …
 

Rod Stewart: The Best Of (tabulatury, noty, kytara)

Cena:  466 Kč
Kytarová tabulatura.   Da Ya Think I'm Sexy Downtown Train Forever Young Gasoline Alley Handbags And Gladrags Have I Told You Lately Hot Legs …
 

Rod Stewart - It's Over

Rod Stewart (Z Wikipedie, otevřené encyklopedie)
 

Rod Stewart CBE (* 10. ledna 1945 Londýn, Anglie), rodným jménem Roderick David Stewart je britský zpěvák, výrazná postava hudebního dění v 70. letech.

 

V hudebním světě se pohybuje již od roku 1962, tehdy začínal jako pomocný zpěvák pro kapelu Raye Daviese. O dva roky později posílil skupinu Jimmy Powell & the Five Dimensions coby zpěvák a hráč na harmoniku. Zlom přišel až se skupinou The Faces, která však existovala jen krátce (1969 - 1975). Poté se Rod vydal na sólovou dráhu a během svého plodného působení stihl nahrát řadu alb. Po celém světě se prodalo na 150 mil.[1] jeho singlů a desek. Za nejlepší bývá označována Every Picture Tells A Story z r. 1971.

 

Diskografie

 

* 1969: An Old Raincoat Won't Ever let You Down
* 1969: The Rod Stewart Album
* 1970: Gasoline Alley
* 1971: Every Picture Tells A Story
* 1972: Never a Dull Moment
* 1974: Smiler
* 1975: Atlantic Crossing
* 1976: A Night On The Town
* 1977: Foot Loose & Fancy Free
* 1978: Blondes Have More Fun
* 1979: Musical Biography with Alison Steel
* 1980: Foolish Behavior
* 1981: Tonight I'm Your
* 1982: Absolutely Life
* 1983: Body Wishes
* 1984: Camouflage
* 1986: Rod Stewart
* 1988: Out of Order
* 1991: Vagabond Heart
* 1995: Spanner in the Work
* 1996: If We Fall In Love Tonight
* 1998: When We Were the New Boy
* 2000: Human
* 2002: It Had To Be You: The Great American Songbook
* 2003: As Time Goes By: the Great American Songbook 2
* 2004: Stardust: The Great American Songbook 3
* 2005: Thanks For The Memory: The Great American Songbook 4
* 2006: Still the Same... Great Rock Classics of Our Time

 

Rod Stewart - noty, akordy, texty písní, taby

noty na klavír, noty na zpěv, akordy na kytaru, akordy na ukulele, noty na ukulele, noty na akordeon, noty tahací harmoniku, noty na altsaxofon, noty na banjo, noty na baskytaru, noty na Bb nástroje, noty na C nástroje, noty na Eb nástroje, noty na bicí nástroje, noty na cello, noty na čtyřruční klavír, noty na foukací harmoniku, noty na harfu, noty na harmoniku, noty na housle, noty na keyboard, noty na klarinet, noty na kytaru, noty na lesní roh, noty na pozoun, noty na trombón, noty na příčnou flétnu, noty na saxofon, noty na tenorsaxofon, noty na trubku, noty na varhany, noty na violu, noty na zobcovou flétnu, taby na banjo, taby na baskytaru, taby na kytaru, texty písní, noty na dobro, noty havajskou kytaru, noty na steel kytaru, noty na mandolínu, noty na kontrabas, taby na dobro, taby havajskou kytaru, taby na steel kytaru, taby na mandolínu, škola hry na kytaru, škola hry na klavír, škola hry na zobcovou flétnu, škola hry na příčnou flétnu, škola hry na fagot, škola hry na mandolínu, škola hry na banjo, škola hry na baskytaru, škola hry na saxofon, škola hry na ukulele, škola hry na pozoun, škola hry na bicí nástroje, noty na dudy, škola hry na dudy, škola hry na kontrabas, škola hry na varhany, noty na nástroje basového klíče

product_code
Rod Stewart (I Love You) For Sentimental Reasons akordy noty tab text,
Rod Stewart A Kiss To Build A Dream On akordy noty tab text,
Rod Stewart A Nightingale Sang In Berkeley Square akordy noty tab text,
Rod Stewart As Time Goes By akordy noty tab text,
Rod Stewart Baby It's Cold Outside akordy noty tab text,
Rod Stewart Blue Moon akordy noty tab text,
Rod Stewart But Not For Me akordy noty tab text,
Rod Stewart Crazy She Calls Me akordy noty tab text,
Rod Stewart Da Ya Think I'm Sexy akordy noty tab text,
Rod Stewart Don't Get Around Much Anymore akordy noty tab text,
Rod Stewart Downtown Train akordy noty tab text,
Rod Stewart Embraceable You akordy noty tab text,
Rod Stewart Ev'ry Time We Say Goodbye akordy noty tab text,
Rod Stewart For All We Know akordy noty tab text,
Rod Stewart Forever Young akordy noty tab text,
Rod Stewart Gasoline Alley akordy noty tab text,
Rod Stewart Handbags And Gladrags akordy noty tab text,
Rod Stewart Have I Told You Lately akordy noty tab text,
Rod Stewart Hot Legs akordy noty tab text,
Rod Stewart I Can't Get Started akordy noty tab text,
Rod Stewart I Don't Want To Talk About It akordy noty tab text,
Rod Stewart I Was Only Joking akordy noty tab text,
Rod Stewart I'm In The Mood For Love akordy noty tab text,
Rod Stewart It Had To Be You akordy noty tab text,
Rod Stewart Maggie May akordy noty tab text,
Rod Stewart Mandolin Wind akordy noty tab text,
Rod Stewart Manhatten akordy noty tab text,
Rod Stewart Moonglow akordy noty tab text,
Rod Stewart Night And Day akordy noty tab text,
Rod Stewart Reason To Believe akordy noty tab text,
Rod Stewart Rhythm Of My Heart akordy noty tab text,
Rod Stewart S' Wonderful akordy noty tab text,
Rod Stewart Smile akordy noty tab text,
Rod Stewart Some Guys Have All The Luck (Some Girls Have All The Luck) akordy noty tab text,
Rod Stewart Stardust akordy noty tab text,
Rod Stewart Stay With Me akordy noty tab text,
Rod Stewart That Old Feeling akordy noty tab text,
Rod Stewart The First Cut Is The Deepest akordy noty tab text,
Rod Stewart The Motown Song akordy noty tab text,
Rod Stewart The Nearness Of You akordy noty tab text,
Rod Stewart The Very Thought Of You akordy noty tab text,
Rod Stewart The Way You Look Tonight akordy noty tab text,
Rod Stewart These Foolish Things akordy noty tab text,
Rod Stewart They Can't Take That Away From Me akordy noty tab text,
Rod Stewart This Old Heart Of Mine (Is Weak For You) akordy noty tab text,
Rod Stewart Till There Was You akordy noty tab text,
Rod Stewart Time After Time akordy noty tab text,
Rod Stewart Tonight I'm Yours (Don't Hurt Me) akordy noty tab text,
Rod Stewart Tonight's The Night (Gonna Be Alright) akordy noty tab text,
Rod Stewart We'll Be Together Again akordy noty tab text,
Rod Stewart What A Wonderful World akordy noty tab text,
Rod Stewart You Are Everything akordy noty tab text,
Rod Stewart You Belong To Me akordy noty tab text,
Rod Stewart You Wear It Well akordy noty tab text,
Rod Stewart Young Turks akordy noty tab text,
Rod Stewart You're In My Heart akordy noty tab text,