NAVRCHOLU.cz

 

Staňte se našim fanouškem na Facebooku

Celine Dion - noty, akordy

 

Vyhledat podle

Název:
Skladové číslo:
Hledat v popisu:
 
 

Céline Dion: Complete (noty na klavír, zpěv, akordy na kytaru)

Cena:  666 Kč
Noty na klavír, zpěv, akordy na kytaru.   All by myself All the way At last Beauty and the beast Because you loved me Damour …
 

James Horner: My Heart Will Go On (Love Theme From Titanic) (Easy Piano) (noty na sólo klavír)

Cena:  98 Kč
Noty na sólo klavír.
 

Celine Dion: My Heart Will Go On (Love Theme From Titanic) (noty na klavír, zpěv, akordy na kytaru)

Cena:  133 Kč
Noty na klavír, zpěv, akordy na kytaru.
 

James Horner: My Heart Will Go On (Love Theme From Titanic) - SAB (noty pro sborový zpěv)

Cena:  42 Kč
Noty pro sborový zpěv.
 

James Horner: My Heart Will Go On (Love Theme From Titanic) - SSA (noty pro sborový zpěv, klavír)

Cena:  42 Kč
Noty pro sborový zpěv, klavír.
 

James Horner: My Heart Will Go On (Love Theme From Titanic) - 2 Part (noty pro dvojhlasý zpěv, klavír)

Cena:  50 Kč
Noty pro dvojhlasý zpěv, klavír.
 

James Horner: My Heart Will Go On (Love Theme From Titanic) - SSAA (noty pro sborový zpěv)

Cena:  50 Kč

Speciální objednávka

Noty pro sborový zpěv.
 

James Horner: My Heart Will Go On (Love Theme From Titanic) - SATB (noty pro sborový zpěv)

Cena:  50 Kč
Noty pro sborový zpěv.
 

James Horner: My Heart Will Go On (Love Theme From Titanic) (SATB) (noty pro sborový zpěv, klavír)

Cena:  117 Kč
Noty pro sborový zpěv, klavír.
 

Celine Dion: One Heart (noty, akordy, texty, klavír, kytara, zpěv)

Cena:  564 Kč

Speciální objednávka

Klavír, zpěv & kytara (akordové boxy)   Coulda Woulda Shoulda Faith Forget Me Not Have You Ever Been In Love I Drove All Night I Know What …
 

Céline Dion - My Heart Will Go On

Céline Dion (Z Wikipedie, otevřené encyklopedie)
 

Céline Marie Claudette Dion, zkráceně Céline Dion (* 30. března 1968, Charlemange, Quebec), je kanadská populární zpěvačka oceněná mimo jiné cenami Grammy a Juno a příležitostná skladatelka písní.[1] Svou kariéru započala jako francouzská zpěvačka na začátku 80. let 20. století, na mezinárodní hudební scénu prorazila v 90. letech.
 

Biografie


1968–1988

 

Dionová se narodila do velké, chudé, ale hudebně založené rodiny.

 

V srpnu 1973 slavnostně vystoupila před početnou rodinou na svatbě jejího bratra Michela se skladbou Du fil des aiguilles et du coton. Když jí bylo dvanáct let, složila společně s matkou francouzskou píseň Ce n'etait qu'un reve, která navždy změnila směr jejího života.

 

Demo nahrávka obsahující píseň zaujala Reného Angélila, velmi respektovaného osobního manažéra Ginette Reno. V lednu 1981 byl René natolik unesený hlasem mladé Céline, že se rozhodl pomoci s jejím talentem. Dokonce zastavil hypotékou svůj dům, aby mohl financovat nahrávání debutového albumu La voix du bon Dieu.

 

V červnu 1981 vstoupila Dionová jako 13-letá poprvé před televízní kamery v programu Michela Jasmina nahrávkou Ce n'etait qu'un reve. Byl to vůbec první kontakt mezi Céline a širokou veřejností v rodném Québecu.

 

Céline začala být známá svým talentem v roce 1982, kdy vyhrála zlatou medaili na festivale Yamaha World Popular Song v japonském Tokiu za skladbu Tellement j'ai d'amour pour toi. V témže roce vyšel druhý, velmi úspěšný singl D'amour ou d'amitie z pera Eddyho Marnaya.

 

V lednu 1983 reprezentovala Kanadu na festivale RTL Super Official ve francouzském Cannes. Stala se vůbec první Kanaďankou, která získala zlatou desku ve Francii za kompilaci hitů Du soleil au coeur.

 

Když 11. září 1984 navštívil Kanadu papež Jan Pavel II., Céline reprezentovala mladou generaci na speciálním ceremoniále v Montréal Olympic Stadium. Mladá zpěváčka zazpívala před více než 65-tisícovým obecenstvem skladbu Une colombe z aktuálního alba Mélanie. Za šest dní v Kanadě vyšel výběr nejúspěšnějších singlů na desce Les plus grands succés de Céline Dion.

 

V roce (1984) vyšel nový singl Mon ami m'a quittee, který byl předzvěstí alba Les chemins de ma maison. Céline dostala dvě ceny Félix na Gala představení ADISQ a v listopadu dostala pozvánku zazpívat v prestiží Olympia Music Hall v Paříži na show Patricka Sébastiena.

 

V roce 1985 získala Céline do své sbírky pet hudebních ocenění Félix. V následujícím roce nahrála nový singl Billy. Ihned po vydaní singlu, 18-letá Dionová oznámila přestávku v kariéře. Začala se věnovat učení anglického jazyka a malé změně vizáže.

 

Po krátké přestávce se Céline vrátila na hudební scénu nahrávkou Je ne veux pas, kterou napsal italský textař Romano Musumara. Byl to poslední singl, který vyšel z pásu nahrávací společnosti Pathé-Marconi.

 

V roce 1988 upevnila Dionová svou pozici v rodné provincii Québec vydáním alba Incognito (Sony Music). Dostala čtyři ocenění Félix za platinové album. V stejném roce Céline vyhrála prestižní soutěž Eurovision Song Contest v irském Dublinu. Reprezentující Švýcarsko, Céline získala zlatú medaili za skladbu Ne partez pas sans moi. Následujících 42 dní Céline vystupovala ve vlastní show Incognito v Théatre Saint Denis v Montréale.


1990–1995

 

Roku 1990 vydala Dionová album Unison, její první napsané v anglickém jazyce. Pilotním singlem se stala skladba Where Does My Heart Beat Now, kterou si Céline podmanila i americkou část publika. V singlovém žebříčku Billboard Top 100 skončila na 4. místě. Druhý singl, (If There Was) Any Other Way, se vyšplhal na 5. příčku. Z LP desky nakonec šly do singlových pozic i méně úspěšné skladby The Last To Know a Unison. Album Unison překonalo všechna očekávání. Jeho prodejnost dosáhla na 1 700 000 nosičů. Céline začínala být pro americké posluchače známější i díky nočním talk-show.

 

V roce 1991 oslavovala Céline Dionová 10. výročí v hudebním šoubiznisu a v červnu připravila speciální gala vystoupení pro fanoušky ve Forum de Montréal. Pro francouzské publikum nahrála písně populárního textaře Luca Plamondona na album Dion chante Plamondon. Z něj jsme zaznamenali singly Je danse dans ma tete, Un garcon pas comme les autres (Ziggy) a L'amour existe encore. Album se dostalo na evropský trh až v roce 1994 pod názvem Des mots qui sonnent.

 

Mezinárodní vzestup přišel v roce 1991, kdy nahrála titulní skladbu na soundtrack k animovanému filmu Kráska a zvíře společnosti Walt Disney. Píseň Beauty And The Beast se stala číslem jedena a posbírala ceny Hudební akademie Grammy, stala se základním kamenem druhého anglicky zpívaného alba s jednoduchým názvem Celine Dion.

 

Album Celine Dion (1992) obsahovalo pět singlů. Love Can Move Mountains, If You Asked Me To, Did You Give Enough Love, Water From The Moon a Nothing Broken But My Heart. V Kanadě získalo šest platinových desek a bylo dalším stupněm k ocenění Juno.

 

Též v roce 1992 se Céline zúčastnila koncertního turné Michaela Boltona a vystupovala v jedné z hlavních rolí v muzikálu Tycoon. Ve stejném čase začala Céline dělat významné kroky ve Velké Británii. Britské publikum vzalo dobře skladbu Think Twice, baladu z alba The Colour Of My Love (1993). Následujících pět týdnů dominovala píseň a album britským hitparádám, takový počin se neopakoval od roku 1965 a rozkvětu The Beatles. Skladba Think Twice zůstala číslem jeden ještě další dva týdny, překonala magickou miliónovou hranici a stala se jediným singlem ženského interpreta, kterému se číslo prodejnosti ve Velké Británii zastavilo na 4 miliónech. Z alba The Colour Of My Love vzešli další mega-hity: sladká balada The Power Of Love (původně nazpívaná Jennifer Rush), rytmická Misled, Only One Road a duet s Clivem Griffinem When I Fall In Love z filmu Bezesenné noci v Seattlu.

 

S albem D'eux (1995) dosáhla Céline to, co všichni považovali za nemožné - představila francouzskou hudbu britským ostrovům. Svět skutečně objevil Céline Dion… Obdarovaná skvělým hlasem populární hudby překročila všechny bariéry - včetně jazykové - s velkolepou sérií mezinárodních hitů. S krkolomným tempem nahrávání, natáčení videoklipů, turné a účastmi v televizních show to vypadá, jakoby Céline zůstávalo už jen málo času. Céline použila svůj talent k podpoře Kanadského fondu Cystické fibrózy. Jedna z nejemocionálnějších skladeb Vole (později se objevuje v anglické úpravě s názvem Fly na albu Falling Into You) je vlastně dojemnou vzpomínkou na její neteř Karine, která na tuto nemoc zemřela.


1996–1999

 

Album Falling Into You (1996) se stalo nejlépe prodávaným toho roku. Bodovalo v hitparádách 11 států světa. Bylo zvolené Albem roku a Nejlepším popovým albem na 39. slavnostním udílení cen Hudební akademie. Alba se prodalo více než 25 miliónů kopií. Z alba Falling Into You byli v rozhlase vysílané hlavně písně Because You Loved Me, balada It's All Coming Back To Me Now, All By Myself od Erica Carmena, nebo Call The Man.

 

Album Let's Talk About Love (1997) bylo nahráváno v Londýně, New Yorku a Los Angeles. Speciálními hosty jsou například Barbra Streisand (píseň Tell Him), Bee Gees se singlem Immortality, Carole King, Georgea Martina, či Luciano Pavarotti, skvělý textaři a hudebníci včetně Davida Fostera. Album bylo vydano ve stejný den jako soundtrack k filmu Titanic. Obě alba přinesli ústřední píseň, My Heart Will Go On, kterou napsal James Horner a nahrál James Horner s Walterem Afanasieffem. V ohromujícím sledu úspěchů Let's Talk About Love soupeřilo s 27. milióny prodejů a Titanic též překonal více než 27 miliónů nahrávek. Je to nejlépe prodávaný orchestrální soundtrack v celé nahrávací historii. Dionová zpívala My Heart Will Go On v televizním přenose 70. výročních cen Akademie, naživo z Dorothy Chandler Pavillion v Los Angeles. Píseň získala cenu Akademie za Nejlepší originální píseň – druhý Oscar za skladbu, kterou nazpívala Céline Dion, první byl Beauty And The Beast z roku 1992.

 

Francouzské album S'il suffisait d'aimer, nahrané v únoru 1998, bylo oficiálně celosvětově uvedené na trh 8. září. První singl Zora sourit získal bouřlivé ohlasy v rádiích po celém světě. Céline Dionová představila titulní skladbu z alba svým fanouškům při turné Let's Talk About Love.


1999–současnost

 

Roku 1999 ohlásila přerušení své kariéry, aby se mohla věnovat svému muži, u něhož byla diagnostikována rakovina jícnu.

 

Po tříleté pauze se Dionová albem A New Day Has Come vrátila na hudební scénu. Do roku 2004 nashromáždila 175 miliónů prodejů svých desek, takže při předávání World Music Awards obdržela Diamond Award, čímž byla uznána nejlépe prodávanou zpěvačkou na světě.[2] Od roku 2003 vytváří Dion svou noční show A New Day... v Caesars Palace v Las Vegas v rámci kontraktu trvajícího do roku 2007. Hudbu Dionové ovlivnily různé žánry od popu a rocku po gospel a evropskou klasickou hudbu, je vyzdvihována pro své mohutné a technicky vyspělé vokály.[3] Má hvězdu na Hollywoodském chodníku slávy. V roce 2008 a začátku roku 2009 probíhalo její turné Taking Chances.Novinkou se stává zpráva,že Celine čeká dvojčata.Dítě čekala již minulé léto, za 10 dní však o ně přišla...


Oficiální diskografie


LP desky 1981–1986

 

* 1981 – La voix du Bon Dieu (Canadian Saisons)
* 1981 – Céline Dion chante Noel (Canadian Saisons)
* 1982 – Tellement j'ai d'amour… (Trans Canada Disques)
* 1983 – Les chemins de ma maison (Trans Canada Disques)
* 1983 – Chants et contes de Noel (Trans Canada Disques)
* 1983 – Du soleil au coeur (Pathé-Marconi/ EMI France)
* 1984 – Mélanie (Trans Canada Disques)
* 1984 – Les plus grands succés de Céline Dion (Trans Canada Disques)
* 1984 – Les oiseaux du bonheur (Pathé-Marconi/ EMI France)
* 1985 – C'est pour toi (Trans Canada Disques)
* 1985 – Céline Dion en concert (Trans Canada Disques)
* 1986 – Les chansons en or (Trans Canada Disques)

 

CD – Francouzská alba

 

* 1987 – Incognito (CBS)
* 1991 – Dion chante Plamondon (Sony Music)
* 1995 – D'eux (Sony Music)
* 1998 – S'il suffisait d'aimer (Sony Music)
* 2003 – 1 fille & 4 types (Sony Music)
* 2007 – D'elles (Sony BMG)

 

CD – Anglická alba

 

* 1990 – Unison (Sony Music)
* 1992 – Celine Dion (Sony Music)
* 1993 – The Colour Of My Love (Sony Music)
* 1996 – Falling Into You (Sony Music)
* 1997 – Let's Talk About Love (Sony Music)
* 1998 – These Are Special Times (Sony Music)
* 2002 – A New Day Has Come (Sony Music)
* 2003 – One Heart (Sony Music)
* 2004 – Miracle (Sony Music)
* 2007 – Taking Chances (Sony BMG)

 

CD – Live nahrávky

 

* 1994 – Olympia (Sony Music)
* 1996 – Live a Paris (Sony Music)
* 1999 – Au coeur du stade (Sony Music)
* 2004 – A New Day… Live In Las Vegas (Sony Music)

 

CD – Kompilace

 

* 1999 – All The Way… A Decade Of Song (Sony Music)
* 2000 – The Collector's Series Volume One (Sony Music)
* 2005 – On ne change pas (Sony BMG)
* 2008 – Complete Best (Sony Music Japan)
* 2008 – Ultimate Box (Sony Music Japan)

 

VHS a DVD

 

* 1990 – Unison (Sony Music)
* 1994 – The Colour Of My Love Concert (Sony Music)
* 1995 – Live a Paris (Sony Music)
* 1998 – Live In Memphis (Sony Music)
* 1999 – Au coeur du stade (Sony Music)
* 2000 – All The Way… A Decade Of Song & Video (Sony Music)
* 2005 – On ne change pas (Sony BMG)
* 2007 – A New Day... Live In Las Vegas (Sony BMG)

 

Celine Dion - noty, akordy, texty písní, taby

noty na klavír, noty na zpěv, akordy na kytaru, akordy na ukulele, noty na ukulele, noty na akordeon, noty tahací harmoniku, noty na altsaxofon, noty na banjo, noty na baskytaru, noty na Bb nástroje, noty na C nástroje, noty na Eb nástroje, noty na bicí nástroje, noty na cello, noty na čtyřruční klavír, noty na foukací harmoniku, noty na harfu, noty na harmoniku, noty na housle, noty na keyboard, noty na klarinet, noty na kytaru, noty na lesní roh, noty na pozoun, noty na trombón, noty na příčnou flétnu, noty na saxofon, noty na tenorsaxofon, noty na trubku, noty na varhany, noty na violu, noty na zobcovou flétnu, taby na banjo, taby na baskytaru, taby na kytaru, texty písní, noty na dobro, noty havajskou kytaru, noty na steel kytaru, noty na mandolínu, noty na kontrabas, taby na dobro, taby havajskou kytaru, taby na steel kytaru, taby na mandolínu, škola hry na kytaru, škola hry na klavír, škola hry na zobcovou flétnu, škola hry na příčnou flétnu, škola hry na fagot, škola hry na mandolínu, škola hry na banjo, škola hry na baskytaru, škola hry na saxofon, škola hry na ukulele, škola hry na pozoun, škola hry na bicí nástroje, noty na dudy, škola hry na dudy, škola hry na kontrabas, škola hry na varhany, noty na nástroje basového klíče

product_code
Celine Dion Ain't Gonna Look The Other Way akordy noty tab text,
Celine Dion All By Myself akordy noty tab text,
Celine Dion All By Myself [Dion, Celine] akordy noty tab text,
Celine Dion All The Way akordy noty tab text,
Celine Dion At Last akordy noty tab text,
Celine Dion Beauty And The Beast akordy noty tab text,
Celine Dion Because You Loved Me akordy noty tab text,
Celine Dion Because You Loved Me (Up Close And Personal) akordy noty tab text,
Celine Dion Call The Man akordy noty tab text,
Celine Dion Coulda Woulda Shoulda akordy noty tab text,
Celine Dion Declaraton Of Love akordy noty tab text,
Celine Dion Dreamin' Of You akordy noty tab text,
Celine Dion Et Je T'Aime Encore akordy noty tab text,
Celine Dion Faith akordy noty tab text,
Celine Dion Falling Into You akordy noty tab text,
Celine Dion Falling Into You [Dion, Celine] akordy noty tab text,
Celine Dion Fever akordy noty tab text,
Celine Dion Fly akordy noty tab text,
Celine Dion Forget Me Not akordy noty tab text,
Celine Dion Have You Ever Been In Love akordy noty tab text,
Celine Dion I Don't Know akordy noty tab text,
Celine Dion I Drove All Night akordy noty tab text,
Celine Dion I Know What Love Is akordy noty tab text,
Celine Dion I Love You akordy noty tab text,
Celine Dion I Remember La akordy noty tab text,
Celine Dion I Want You To Need Me akordy noty tab text,
Celine Dion I Wish akordy noty tab text,
Celine Dion If I Could akordy noty tab text,
Celine Dion If That's What It Takes akordy noty tab text,
Celine Dion If Walls Could Talk akordy noty tab text,
Celine Dion If You Asked Me To akordy noty tab text,
Celine Dion I'm Alive akordy noty tab text,
Celine Dion I'm Your Angel akordy noty tab text,
Celine Dion Im Your Angel (Duet With R Kelly) akordy noty tab text,
Celine Dion I'm Your Angel [Dion, Celine] akordy noty tab text,
Celine Dion Immortality akordy noty tab text,
Celine Dion Immortality (Celine Dion And The Bee Gees) akordy noty tab text,
Celine Dion In His Touch akordy noty tab text,
Celine Dion Its All Coming Back To Me Now akordy noty tab text,
Celine Dion It's All Coming Back To Me Now akordy noty tab text,
Celine Dion It's All Coming Back To Me Now [Dion, Celine] akordy noty tab text,
Celine Dion I've Got The World On A String akordy noty tab text,
Celine Dion Just Walk Away akordy noty tab text,
Celine Dion Let's Talk About Love akordy noty tab text,
Celine Dion Live akordy noty tab text,
Celine Dion Love Can Move Mountains akordy noty tab text,
Celine Dion Love Doesn't Ask Why akordy noty tab text,
Celine Dion Love Doesn't Ask Why (Celine Dion) akordy noty tab text,
Celine Dion Love Is All We Need akordy noty tab text,
Celine Dion Make You Happy akordy noty tab text,
Celine Dion Misled akordy noty tab text,
Celine Dion My Heart Will Go On (Titanic) akordy noty tab text,
Celine Dion Naked akordy noty tab text,
Celine Dion Nature Boy akordy noty tab text,
Celine Dion One Heart akordy noty tab text,
Celine Dion Reveal akordy noty tab text,
Celine Dion Seduces Me akordy noty tab text,
Celine Dion Sorry For Love (2003 Version) akordy noty tab text,
Celine Dion Stand By Your Side akordy noty tab text,
Celine Dion Tell Him akordy noty tab text,
Celine Dion That's The Way It Is akordy noty tab text,
Celine Dion That's The Way It Is [Dion, Celine] akordy noty tab text,
Celine Dion The Colour Of My Love akordy noty tab text,
Celine Dion The Colour Of My Love [Dion, Celine] akordy noty tab text,
Celine Dion The First Time Ever I Saw You Face akordy noty tab text,
Celine Dion The First Time Ever I Saw Your Face akordy noty tab text,
Celine Dion The First Time I Ever Saw Your Face akordy noty tab text,
Celine Dion The Last To Know akordy noty tab text,
Celine Dion The Power Of Love akordy noty tab text,
Celine Dion Then You Look At Me akordy noty tab text,
Celine Dion Think Twice akordy noty tab text,
Celine Dion Think Twice [Dion, Celine] akordy noty tab text,
Celine Dion To Love You More akordy noty tab text,
Celine Dion We Wish You a Merry Christmas [Traditional] akordy noty tab text,
Celine Dion What A Wonderful World akordy noty tab text,
Celine Dion When I Fall In Love akordy noty tab text,
Celine Dion When I Need You akordy noty tab text,
Celine Dion You And I akordy noty tab text,