NAVRCHOLU.cz

 

Staňte se našim fanouškem na Facebooku

Bad Company - noty, taby, akordy, výuková DVD

 

Vyhledat podle

Název:
Skladové číslo:
Hledat v popisu:
 
 

Lick Library: Learn To Play Bad Company (DVD) (video škola hry na kytaru)

Cena:  832 Kč
Výukové DVD.   Instruktážní videa z edice „Lick Library: Learn To Play“ vás naučí hrát notu po notě přesně kytarové party uvedených skladeb. …
 

Simon Kirke: Lessons From A Legend (DVD) (video škola hry na bicí)

Cena:  1 165 Kč

Speciální objednávka

Výukové DVD.   Škola hry na bicí nástroje: Simone Kirke – Výuka s rockovou legendou. Legendární bubeník Simone Kirke (Bad …
 

Bad Company - If You Needed Somebody (Video)

Bad Company (Z Wikipedie, otevřené encyklopedie)

 

Bad Company byla anglická blues rocková superskupina založená v roce 1973, sestávající z členů skupin Free (Paul Rodgers, Simon Kirke), Mott the Hoople (Mick Ralphs) a King Crimson (Boz Burrell). Skupinu Bad Company řídil hudební manažer Peter Grant, který přivedl v 70. letech k ohromnému úspěchu i skupinu Led Zeppelin.


Historie


Éra Paula Rodgerse (1973–1982)

 

Zpěvák Paul Rodgers byl tak ovlivněn filmem Bad Company že si vybral jeho název pro svoji skupinu. Film byl údajně inspirací pro první stejnojmenné album skupiny a úspěšný singl.

 

Debutové album Bad Company z roku 1974 bylo mezinárodním hitem jedné z prvních superskupin, které vznikly v 70. letech.

 

Paul Kossoff byl potěšen, když ho bývalí kolegové ze skupiny Free Paul Rodgers a Simon Kirke koncem roku 1975 požádali, aby se k nim na dva večery připojil na jevišti a zahrál s nimi superhit "All Right Now" z třetího alba skupiny Free. Na britském turné, které mělo začít 25 . dubna 1976 společným vystupováním se skupinou Back Street Crawler Paula Kossoffa, kdy měli vystupovat jako předkapela skupiny Bad Company na podpůrném turné pro jejich nové album Run With the Pack a uvést druhé album skupiny Back Street Crawler, ale tak jako několikrát za poslední roky, drogová závislost Paula Kossoffa přispěla ke zhoršení kytaristova zdraví a tak dne 19. března 1976 při letu z Los Angeles do New Yorku Paul Kossoff zemřel ve věku 25 let, na srdeční problémy spojené s užíváním drog.

 

Run With the Pack bylo první album Bad Company oceněné jako platinové.


Obsazení


Současná sestava

 

* Robert Hart - zpěv
* Simon Kirke - bicí
* Mick Ralphs - kytara
* Dave Colwell - kytara
* Jaz Lochrie - baskytara

 

Bývalí členové

 

* Paul Rodgers - zpěv, piano, kytara (1973-1982, 1998, 2001)
* Brian Howe - zpěv (1986-1995)
* Boz Burrell - baskytara (1973-1986, 1998)
* Steve Price - baskytara (1986-1992)
* Greg Dechert - klávesy (1986-1988)
* Felix Krish - baskytara (1992-1993)
* Rick Wills - baskytara (1993-1995, 2001)
* Dave Colwell - kytara (1993-2002)
* Robert Hart - zpěv (1995-1997)
* Jaz Lochrie - baskytara (2000-2002)
* Mark Wolfe - kytara, klávesy (2000-2002)

 

Diskografie

 

* Bad Company (1974)
* Straight Shooter (1975)
* Run With the Pack (1976)
* Burnin' Sky (1977)
* Desolation Angels (1979)
* Rough Diamonds (1982)
* 10 from 6 (1985 kompilace)
* Fame and Fortune (1986)
* Dangerous Age (1988)
* Holy Water (1990)
* Here Comes Trouble (1992)
* What You Hear Is What You Get: The Best of Bad Company (1993 live album)
* Company of Strangers (1995)
* Stories Told & Untold (1996)
* The Original Bad Company Anthology (1999 kompilace)
* Merchants of Cool (2002 live CD/DVD)
* Inside Bad Company 1974-1982 DVD (2005)
* Bad Company 24k-gold (remastered, 2006)
* Live in Albuquerque 1976 (2006)

 

Bad Company - noty, akordy, texty písní, taby

noty na klavír, noty na zpěv, akordy na kytaru, akordy na ukulele, noty na ukulele, noty na akordeon, noty tahací harmoniku, noty na altsaxofon, noty na banjo, noty na baskytaru, noty na Bb nástroje, noty na C nástroje, noty na Eb nástroje, noty na bicí nástroje, noty na cello, noty na čtyřruční klavír, noty na foukací harmoniku, noty na harfu, noty na harmoniku, noty na housle, noty na keyboard, noty na klarinet, noty na kytaru, noty na lesní roh, noty na pozoun, noty trombón, noty na příčnou flétnu, noty na saxofon, noty na tenorsaxofon, noty na trubku, noty na varhany, noty na violu, noty na zobcovou flétnu, taby na banjo, taby na baskytaru, taby na kytaru, texty písní, noty na dobro, noty havajskou kytaru, noty na steel kytaru, noty na mandolínu, noty na kontrabas, taby na dobro, taby havajskou kytaru, taby na steel kytaru, taby na mandolínu, škola hry na kytaru, škola hry na klavír, škola hry na zobcovou flétnu, škola hry na příčnou flétnu, škola hry na fagot, škola hry na mandolínu, škola hry na banjo, škola hry na baskytaru, škola hry na saxofon, škola hry na ukulele, škola hry na pozoun, škola hry na bicí nástroje, noty na dudy, škola hry na dudy

product_code
Bad Company All Right Now [Free] akordy noty tab text,
Bad Company Can't Get Enough akordy noty tab text,
Bad Company Deal With The Preacher akordy noty tab text,
Bad Company Feel Like Makin' Love akordy noty tab text,
Bad Company Movin' On akordy noty tab text,
Bad Company Ready For Love akordy noty tab text,
Bad Company Rock And Roll Fantasy akordy noty tab text,
Bad Company Shooting Star akordy noty tab text,